Search

Echipa

Cluj Guided Tours - Echipa Noastră

Vali Anghelescu
Ghid: Română, Engleză

Sunt un mare pasionat de călătorie și de fotografie. Indiferent dacă pornesc în explorarea locului, pe urme ale trecutului, prin curți interioare sau pe poteci de munte, nu las aparatul foto din mână, iar căutarea cadrului perfect mă face să văd locul cu adevărat și mă incită să îl cunosc. Sunt plin de energie și sper să pot să te farmec prin poveștile mele, în incursiunile românești și nu numai.

Alexandru Rotariu
Ghid: Română, Engleză

Îmi place să mă plimb. Cu ce? Nu e neapărat important. De la autobuz, sau mașină, tren și avion, până la bicicletă sau pur și simplu la o pereche de bocanci care să mă poarte prin munți, important este să mă aflu în mișcare. Iar pentru toate astea rucsacul stă comod tot timpul în spate, așa de comod că uneori uit să îl dau jos, dar niciodată nu uit să pun ceva dulce în el, pentru mine și pentru turiștii mei!

Alexandra Buză
Ghid: Română, Engleză

Eu sunt Alexandra. Poate și legenda din spatele originii numelui transmite multe despre personalitatea mea și pasiunile pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, una dintre acestea fiind chiar ghidajul.

În cei trei ani petrecuți pe băncile Facultății de Geografie, am descoperit pasiunea pentru ghidaj, pasiunea pentru călătorie (more…)

Loredana Talpoş
Ghid: Română, Engleză, Spaniolă

Pentru mine, hărțile au fost printre primele jucării, iar mai apoi, traseele pe care m-a purtat geografia – primul meu hobby – au reprezentat călătorii care mi-au arătat plăcerea de a mă considera acasă peste tot pe unde ajung și de a înțelege și simți spiritul locului în care mă aflu.

Azi, curiozitatea, energia și bucuria de a povesti m-au transformat într-un călător. (more…)

Alexandra Selinceanu
Ghid: Română, Engleză

Sunt pasionată de istorie și în mod special de legendele transilvănene; îmi face plăcere să povestesc celor pe care îi însoțesc în călătoriile prin țară și prin străinătate. Cred că pasiunea, entuziasmul și dăruirea sunt ingredientele esențiale pentru a deveni și a fi un bun ghid de turism. Pentru mine a fi ghid nu este doar o pasiune, ci și un stil de viață, un fel de a trăi!

Radu Ioanitescu
Ghid: Română, Engleză

Sunt pasionat de munți și drumeții încă din liceu, iar ghidăria a venit ca un lucru firesc pentru mine. Îmi place să descopăr și să împărtășesc povești despre locurile pe care le vizitez, pentru că ele sunt cele care fac călătoriile mai savuroase.

Mădălina Buzatu
Ghid: Română, Engleză

Numele meu este Mădălina și pot spune cu mândrie că sunt ghid de turism. Pentru mine, viața înseamnă cunoaștere, iar cunoașterea vine din curiozitate. Curiozitatea m-a modelat de-a lungul vieții și m-a adus unde sunt acum, în momentul în care pot afirma că un loc nou va rămâne mereu în amintirea oamenilor prin poveștile ce îl conturează.
(more…)

Cătălin Banea
Ghid: Română, Engleză

„Cătă” pentru familie și prietenii apropiați, m-am născut și crescut în Alba Iulia, dar Clujul m-a adoptat în ultimii 6 ani. Am absolvit Facultatea de Geografie, iar pasiunea pentru ghidaj „s-a aprins” în timpul facultății în urma excursiilor de practică, unde am descoperit plăcerea de a călători, dar mai ales de a cunoaște oameni noi. (more…)

Adriana Nistor
Ghid: Română, Engleză, Spaniolă, Italiană

Omul poate schimba locul prin prisma poveștilor și a experiențelor împărtășite. Șansa de a intra în rolul povestitorului, al ambasadorului unei țări atât de frumoase și complexe, este unică. Mă numesc Adriana, interacțiunile cu oamenii îmi oferă energie și motivație. Ghidajul a venit ca o chemare după ce am practicat meseria de jurnalist timp de 2 ani. (more…)

Liliana Băieș
Ghid: Română, Spaniolă

De când mă știu mi-a plăcut să călătoresc, deși la început o făceam doar prin intermediul hărților din Atlas, al cărților și imaginației, apoi al orelor de geografie desfășurate pe băncile amfiteatrului Facultății de Geografie din Cluj. Mai târziu am făcut-o în mod real, hoinărind la început prin munți și apoi prin locuri din ce în ce mai îndepărtate. (more…)

Cristina Bolog
Ghid: Română, Franceză, Engleză

Mi-au plăcut întotdeauna poveștile despre locuri, despre oameni și despre călătorii! Fără să îmi dau seama de legătura cu activitatea ghidului de turism, am ajuns la un moment dat ghid și am înțeles că a fi cel care „povestește lumea” este o meserie. Eu sunt Cristina și cred în ghidul de turism ca împlinire profesională și personală.
(more…)

Andreea Sicoe
Ghid: Română, Engleză, Spaniolă

Îmi place să călătoresc, să vorbesc și să scriu despre asta, să împărtășesc experiențele. Călătoriile reprezintă un alt fel de răgaz, o altă latură a existenței, sunt mereu însoțite de revelații, mai mici sau mai mari. Îmi place mult ideea că niște oameni se întâlnesc într-un anume spațiu și pornesc împreună să exploreze, ajungând să se apropie unii de alții, să se cunoască și să guste, în final, aceleași glume (more…)

Edmund Mai
Ghid: Română, Engleză, Germană

Inginer captiv la birou, care evadează când e ghid. Eu sunt Edi, ghid în turism fiind de când eram mic, din clasa a 10-a, mai exact. Aștept să ne cunoaștem și să ne împărtășim trăirile, căci eu pe acelea încerc să le creez împreună cu voi.

Linda Saitos
Ghid: Română, Engleză

Cred că planul a fost trasat dinainte de a fi eu conștientă de el, iar toate deciziile luate pe parcurs au făcut din această etapă a vieții, începutul unei minunate călătorii, cea a ghidajului. Pasiunea părinților mei pentru călătorii, curiozitatea mamei mele și interesul tatălui meu pentru informațiile istorice mi-au fost transmise de-a lungul excursiilor realizate împreună. (more…)

Lorena Vlad
Ghid: Română, Engleză, Spaniolă

Nici nu-mi amintesc când a început să-mi placă atât de mult să călătoresc și să descopăr locuri minunate, prin urmare studiile în domeniul turismului au fost o fericită completare a unei chemări. În felul acesta, am ajuns „să mă joc” de-a ghidul… și mi-a plăcut!
(more…)

Constantin Câmpean
Ghid: Română, Engleză

Am venit la Cluj să învăț o meserie. Aici, a fost, deasemenea, a doua mea casă, pentru aproape un deceniu.
Orașul acesta mi-a oferit libertate din toate punctele de vedere, iar ghidajul m-a provocat să-mi depășesc frica de a vorbi în fața oamenilor care sunt noi pentru mine și m-a învățat să privesc tot ce mă înconjoară cu alți ochi.

Roxana Coman
Ghid: Română, Engleză, Franceză

M-am aventurat în descoperirea tainelor „ghidușiei”, cum îmi place mie să spun, în luna aprilie 2014, devenind parte din echipa Cluj Guided Tours.
Sunt Roxi sau Croxi pentru prieteni, am absolvit Geografia Turismului și mă pot lăuda cu faptul că am deja experiență în tururi ghidate în limbile română, engleză și franceză. (more…)