Search

Tururi tematice

Străzi cu Farmec

Vă invităm la o plimbare pe străzile Clujului, străzi mai vechi sau mai noi, mai lungi sau mai scurte, mai importante ori mai puțin cunoscute, dar deschise spre a ne introduce în povestea lor.

În aproximativ 4 ore, vom parcurge peste 600 de ani de istorie, vom savura detalii arhitecturale, vom asculta povestea din spatele denumirilor sau a evenimentelor care au lăsat amprente peste timp și ne vom delecta cu picanterii mai puțin știute, ce conferă un farmec aparte străzilor urbei.

Turul include mici pauze pentru a savura atmosfera diverselor localuri întâlnite și care așteaptă și ele să fie descoperite.

Clujul Evreiesc

Cluj Guided Tours vă invită la o plimbare printre monumentele și principalele zone evreiești ale orașului, alături de ghizii săi.

Sunteți curioși să aflați povestea unor pesonalități ale comunității evreiești și care a fost amprenta pe care aceasta a lăsat-o asupra Clujului?

În aproximativ 3 ore și jumătate, vom povesti despre sosirea evreilor în Transilvania și despre cum a reușit comunitatea lor să devină una atât de puternică în Cluj-Napoca.

Palatele Clujului: Oglinzi ale timpului

Cluj Guided Tours vă provoacă să petreceți o după-amiază încărcată cu povești ale orașului, în compania ghizilor săi!

Pregătiți-vă pentru o călătorie în timp, într-o lume a legendelor, a istoriilor locale, cu regi, prințese, dragoste și războaie. „Palatele Clujului: Oglinzi ale timpului” ne așteaptă să își deschidă porțile și să ne trimită în atmosfera Clujului de altă dată.

Timp de 2 ore și jumătate, vom străbate împreună străzile și piețele urbei, vom împleti povești vechi și noi și ne vom bucura de frumusețea acestor comori arhitecturale.