Perform a quick search

Cluj Guided Tours - Echipa Noastră

Lorena Carp
Ghid: Română, Engleză, Spaniolă

Lorena nici nu-și amintește când a început să-i placă să călătorească, prin urmare nici nu putea să studieze altceva decât turismul, considerând că aceasta este o fericită completare a unei chemări. În felul acesta a ajuns „să se joace” de-a ghidul …. și i-a plăcut!
De atunci, împărtăşeşte cu drag turiștilor ce ajung în România și Cluj-Napoca ceea ce știe despre oameni, locuri, atitudini, obiective turistice, pentru că ea crede, cu adevarat, că o imagine face cât o mie de cuvinte, dar și că o imagine însoțită de cuvintele potrivite devine vie, trăită!

Alexandru Rotariu
Ghid: Română, Engleză

Îmi place să mă plimb. Cu ce? Nu e neapărat important. De la autobuz, sau maşină, tren şi avion, până la bicicletă sau pur şi simplu la o pereche de bocanci care să mă poarte prin munţi, important este să mă aflu în mişcare. Iar pentru toate astea rucsacul stă comod tot timpul în spate, aşa de comod că uneori uit să îl dau jos, dar niciodată nu uit să pun ceva dulce în el, pentru mine şi pentru turiştii mei!

Diana Zamfir
Ghid: Română, Franceză, Engleză

Meseria mea este de povestitor! Rolul pe care îl joc zilnic este de profesor de muzică de mai bine de 5 ani, dar recent m-am alăturat echipei Cluj Guided Tours unde activez ca ghid de turism autorizat, aşa că din când în când, joc rolul de călăuză prin minunatul nostru oraş, deci sunt îndreptăţită să spun că meseria mea este de „story teller”! Vino cu mine şi descoperă poveştile şi pasiunile oamenilor de altădată ai Clujului!

Vali Anghelescu
Ghid: Română, Engleză

Sunt un mare pasionat de călătorie și de fotografie. Indiferent dacă pornesc în explorarea locului, pe urme ale trecutului, prin curți interioare sau pe poteci de munte, nu las aparatul din mână, iar căutarea cadrului perfect mă face să văd locul cu adevărat și mă incită să îl cunosc. Sunt plin de energie și sper să pot să te farmec prin poveștile mele, în incursiunile românești și nu numai.

Olivia Negură
Ghid: Română, Engleză, Franceză

Este atât de frumos să descoperi un oraş nou, să-i respiri atmosfera, să te bucuri de legendele şi oamenii locului, iar când toate acestea se îmbină cu delicatesele gastronomice specifice, simt că sejurul meu este perfect, pentru ca asta mă reprezintă în totalitate : oamenii, călătoriile, mâncarea. Şi toate acestea se împletesc de minune în Cluj-Napoca !

Roxana Zăpârţan
Ghid: Română, Engleză

Născută în inima orașului comoară al Transilvaniei, sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Artist boem, ghid de turism local și național, licențiată în turism la Universitatea Babeș-Bolyai, sunt gata să împărtășesc cu tine energia mea pentru o experiență inedită în contopirea cu locurile în care îți dorești să fii. Gândurile noastre se vor sincroniza din momentul în care vei decide să începi experiența locului românesc. Dacă vrei să simți energia pământului transilvănean, te invit să pornim împreună într-o călătorie inițiatică!

Alexandra Şerban
Ghid: Română

Sunt Alexandra, mândră reprezentantă a Maramureșului în echipa noastră! Absolventă a Facultății de Geografie, m-am aventurat în domeniul turismului, convinsă fiind că astfel poți explora lumea trecutului și a prezentului. Sunt o fire dinamică, prietenoasă și deschisă spre nou dar, în același timp, susțin cu tărie tradițiile și valorificarea a tot ceea ce strămoșii noștri ne-au lăsat. Pentru că orice turist își propune ca în călătoria sa să aibă parte de cele mai frumoase momente și să se întoarcă acasă cu un plus de cunoștințe, voi încerca să îndeplinesc aceste dorințe prin tururile mele.”

Adriana Nistor
Ghid: Română, Engleză, Spaniolă, Italiană

Omul poate schimba locul prin prisma poveștilor şi a experiențelor împărtășite. Șansa de a intra în rolul povestitorului, a ambasadorului unei țări atât de frumoase şi complexe, este unică. Mă numesc Adriana, interacțiunile cu oamenii îmi oferă energie și motivație. Ghidajul a venit ca o chemare după ce am practicat meseria de jurnalist timp de 2 ani. Consider că rolul nostru este de a scoate la suprafață cultura, legendele și de a determina turistul să revină de fiecare dată, cu același zâmbet.

Cătălin Banea
Ghid: Română, Engleză

Cătă pentru familie şi prietenii apropiaţi, s-a născut şi crescut în Alba Iulia, dar Clujul l-a adoptat în ultimii 6 ani. Acesta a absolvit Facultatea de Geografie iar pasiunea pentru ghidaj “s-a aprins” în timpul facultăţii în urma excursiilor de practică unde a descoperit plăcerea de a călători dar mai ales de a cunoaşte oameni noi.
Mândru că face parte din echipa noastră, consideră Clujul unul dintre cele mai frumoase oraşe ale României, iar aceasta o ţară minunată cu locuri ce te lasă cu respiraţia tăiată, iar el doreşte să împărtăşescă acestea cu toţi cei care sunt dornici şi curioşi să le descopere.
Este foarte activ, face parte din “scriitori noştri”, iar unul dintre lucrurile care îl încântă cel mai mult este experienţa descoperirii fiecărei persoane pe care o întâlneşte.

Roxana Coman
Ghid: Română, Engleză, Franceză

M-am aventurat în descoperirea tainelor ”ghidușiei”, cum îmi place mie să spun, în luna aprilie 2014, devenind parte din echipa Cluj Guided Tours.
Sunt Roxi sau Croxi pentru prieteni, am absolvit Geografia Turismului și mă pot lăuda cu faptul că am deja experiență în tururi ghidate în limbile română, engleză și franceză.
Entuziasmul, motivația și dorința de perfecționare sunt ceea ce mă stimulează în parcursul meu de ghid de turism, iar satisfacția obținută la finalul fiecărui tur îmi alimentează pasiunea pentru această activitate, dar și convingerea că dacă vrei să trăiești frumos, trăiește făcând ceea ce îți place!

Loredana Talpoş
Ghid: Română, Engleză, Spaniolă

Pentru mine, hărțile au fost primele jucării, iar mai apoi, traseele pe care m-a purtat geografia, primul meu hobby, au reprezentat primele călătorii care mi-au arătat plăcerea de a mă considera acasă peste tot pe unde ajung și de a înțelege și simți spiritual locului. Azi, curiozitatea, energia și bucuria de a povesti, m-au transformat într-un călător care indiferent că este vorba de un tur ghidat sau dacă mă aflu în căutarea unor poveşti vechi sau experiențe autentice, mă bucur de fiecare moment deoarece îmi face plăcere să prezint povestea şi farmecul care ne atrag în locurile pe care le vizităm.”

Cristina Bolog
Ghid: Română, Franceză, Engleză

Mi-au plăcut întotdeauna poveștile despre locuri, despre oameni și despre călătorii! Fără să îmi dau seama de legătura cu activitatea ghidului de turism, am ajuns la un moment dat ghid și am înțeles că a fi cel care “povestește lumea” este o meserie. Eu sunt Cristina și cred în ghidul de turism ca împlinire profesională și personală. Pe scurt, pentru mine, a fi ghid înseamnă: să te plimbi prin lume ca să citești, să înveți, să cunoști, să transmiți și să ai mereu sentimentul de bine!

Alexandra Selinceanu
Ghid - Română, Engleză

Sunt pasionată de istorie și în mod special de legendele transilvănene; îmi face plăcere să povestesc celor pe care îi însoțesc în călătoriile prin țară și prin străinătate. Cred că pasiunea, entuziasmul și dăruirea sunt ingredientele esențiale pentru a deveni și a fi un bun ghid de turism.
Pentru mine a fi ghid nu este doar o pasiune, ci și un stil de viață, un fel de a trai!